Kripos etterforsker Kragerø-drapet

Mulig obduksjonsrapport i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN (Dagbladet.no): På en pressebrief i formiddag forklarte politiadvokat Jon Borgen at to tekniske etterforskere fra Kripos befinner seg i Kragerø. De skal bistå Telemark-politiet med undersøkelser i boligen til den siktede 29-åringen.

- Vi fortsetter med vitneavhør og en rundspørring rundt nabolaget for å finne ut om noen har sett eller hørt noe fra boligen.

Vil ikke bekrefte slegge-teori

Tirsdag kveld ble den fem år gamle jenta drept. Ifølge politiet vil obduksjonsrapporten komme i ettermiddag eller i morgen tidlig.

I dagens utgave av VG hevdes det at den 29 år gamle faren slo datteren i hjel med ei slegge. Men dette ville ikke en ordknapp politiadvokat bekrefte overfor Dagbladet.no.

- Jeg vil ikke kommentere slegga.

- Men kan du avkrefte at det ble brukt slegge?

- Nei, det kan jeg verken avkrefte eller bekrefte.

Kripos etterforsker Kragerø-drapet

Fengslingsmøte i dag

I dag klokken 13 er det fengslingsmøte i Nedre Telemark tingrett. Politiet vil be om fire eller åtte uker i varetekt for 29-åringen av hensyn til fare for bevisforspillelse. Politiadvokaten gjorde det også klart at han vil be om lukkede dører.

Like etter klokken halv ti i formiddag kom mannens forsvarer, Johan Tønne Løchstøer politihuset like utenfor Skien sentrum. Der skal han sammen med sin klient gjennomgå politiets bevismateriale og ta stilling til spørsmål om straffskyld før fengslingsmøtet starter.