Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kripos får hjelp fra Danmark

DAGBLADET (Nittedal): Politiet har fattet interesse for enkelte numre drosjesjåføren Thomas Knutsen kan ha ringt før han ble drept. Kripos får nå hjelp av Danmark i jakten på gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi får nå hjelp fra danske kriminalteknikere til å analysere innholdet i ferdsskriveren i taksameteret, sier etterforskningsleder Jon Letnes ved Romerike politikammer til Dagbladet :på nettet.

Gransket loggbok

Politiinspektør Letnes forteller at de i løpet av dagen har innhentet rettslige kjennelser til å hente inn oversikt over mobiltelefon-samtaler gjort i det aktuelle tidsrommet. I tillegg den elektroniske loggboken for alle basestasjoner for mobiltelefoner granskes nøye, sier Letnes.

Basestasjonene registrerer hvilke mobiltelefoner som er i deres nærområde til enhver tid.

Interessert i enkelte numre

- Vi er interessert i å se nærmere på noen helt spesielle numre, men vi vil foreløpig ikke si hvilke, sier lennsmannsfullmektig Bjørn Bratteng.

Politiet har til nå fatt inn 110 tips, blant annet etter at politiet etterlyste vitner på tv-programmet 'Etterlyst' på TV3 i går kveld. 50 vitner er til nå avhørt i saken, og politiet fortsetter etterforskningen i helga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media