SIKRER SPOR: To teknikere fra Kripos og en fra Midtre Hålogaland politidistrikt er på plass i kjellerleiligheten for å sikre spor etter at en 33 år gammel Narvik-mann ble funnet død i forbindelse med festbråk i går kveld. Foto: Michael Ulriksen
SIKRER SPOR: To teknikere fra Kripos og en fra Midtre Hålogaland politidistrikt er på plass i kjellerleiligheten for å sikre spor etter at en 33 år gammel Narvik-mann ble funnet død i forbindelse med festbråk i går kveld. Foto: Michael UlriksenVis mer

Kripos finkjemmer åstedet der 33-åring ble funnet død

Fem personer siktet etter festbråk i Narvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Teknikere fra Kripos er på plass i Ankenes i Narvik og har startet tekniske undersøkelser i kjellerleiligheten i Ankenes der en mann ble funnet død i går kveld.

Politiet fikk i 23.15-tida i går melding om festbråk i leiligheten. Da de kom til stedet fant de en livløs mann på gulvet. Det ble startet gjenoppliving, men den 33 år gamle mannen ble erklært død like etterpå.

Avdøde er fra Narvik og skal ha vært bekjente med de siktede.

Pågrepet på utestedFem personer i alderen 25 til 50 år tilknyttet festen ble kort tid etterpå pågrepet. De er alle siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

- To personer ble pågrepet i den aktuelle leiligheten. To personer som befant seg i det omkringliggende området ble pågrepet like etterpå. En femte person ble pågrepet på et utested i Narvik noe senere, opplyser jourhavende politiadvokat Siv Remen til Dagbladet.

Politiet skal starte avhør av de fem siktede personene i saken i dag. Politiet sier de ikke har oversikt over foranledningen til festbråket. Remen ønsker ikke å kommentere om de foreløpig har gjort funn på stedet som er relevant for etterforskningen.

- Hendelsesforløpet er uklart, men vi håper avhørene av de siktede skal oppklare dette, sier Remen.

ObduksjonDen avdøde mannen skal obduseres senere. Dødsårsaken er ikke kjent.

Det er så langt bare oppnevnt én forsvarer for en av de siktede i saken.

Advokat Trond Olsen bekrefter overfor Dagbladet at han er oppnevnt i saken, men ønsker ikke å gi noen kommentarer i saken ennå.