Kripos kobles inn i Dung-saken

- Stadig mer sannsynlig at noe kriminelt har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Bergen trapper opp etterforskningen av forsvinningen av 22 år gamle Thi Phuong Dung Tran Larsen, og heller i stadig større grad i retning mot at noe kriminelt kan ha skjedd to-barns moren.

– Etter hvert som tiden har gått uten konkrete opplysninger, så må vi gjøre noe. Vi øker våre egne ressurser på saken, og har bedt om bistand fra Kripos. Vi spurte for en uke siden, men på grunn av ferieavviklingen har dette tatt noe tid, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold til Dagbladet.no

22-åringen skal ha hatt med seg passet sitt og en pengesum da hun forsvant. Politiet tror også at hun tok med seg mobiltelefonen. Kvinnen ble først meldt savnet etter en uke av sin mann, ettersom hun ofte kunne være vekke flere dager uten å gi beskjed.

Politiet har fått få tips i saken, noe som har gjort etterforskningen vanskelig.

– Dette er ikke en drapsetterforskning. Vi har ikke noe lik og vi har jo et håp om at hun kan dukke opp. Men vi må holde åpen for at verst tenkelig alternativ kan være mulig. Ettersom tiden går blir det stadig mer sannsynlig at noe kriminelt har skjedd, sier Krogvold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer