Kripos koblet inn etter mistenkelig dødsfall på Slemmestad

Mann i 50-årene funnet død i en leilighet.

ÅSTEDSFUNN: - Funn på åstedet gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss om at en mann idag ble funnet død på Slemmestad. Foto: Vegard M. Aas
ÅSTEDSFUNN: - Funn på åstedet gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss om at en mann idag ble funnet død på Slemmestad. Foto: Vegard M. Aas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndre Buskerud politidistrikt har iverksatt etterforskning etter funn av en død mann i 50-årene i en leilighet på Slemmested lørdag formiddag.

- Vi ser at det er funn på åstedet som gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss, til Dagbladet. Hvilke funn det er snakk om vil han ikke si, og han vil heller ikke kommentere hva slags teorier politiet har om hendelsen som ligger bak dødsfallet.

Hundepatruljer Foss forteller at Asker og Bærum politidistrikt er koblet inn og har foretatt tekniske undersøkelser på stedet, og at lensmannen også har fått bistand fra Kripos i både den tekniske og taktiske etterforskingen.

- Vi har også hatt hundepatruljer ute som har søkt i området, sier Foss.

Han forteller at det var bekjente av den avdøde som ble bekymret, fordi de ikke fikk kontakt med mannen. Politiet ble raskt koblet inn da mannens bekjente slo alarm.

Etterforsker bredt - Nå etterforsker vi veldig bredt, med tanke på å kunne dra med oss alle muligheter, sier Reidar Foss.- Hvor mange politifolk deltar i etterforskningen?- Foreløpig en god del, både taktisk på åstedet og etterforskere som jobber med taktiske og tekniske spor, i tillegg til at vi har avhørere som tar avhør av vitner, sier Foss. Han sier at politiet så langt ikke har vitner til selve hendelsen som førte til dødsfallet, og så langt heller ikke har brakt på det rene når avdøde sist ble observert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer