Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kripos koblet inn etter overgrep i Nedre Eiker

Kripos er koblet inn etter at en ung gutt ble utsatt for et seksuelt overgrep i Solbergelva i Nedre Eiker i Buskerud torsdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette er en alvorlig sak. Saken har høyeste prioritet, og det er mange som jobber med den. Derfor har vi også bedt Kripos om bistand i den taktiske etterforskningen, sier politiadvokat Hedda Obstfelder i Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Gutten skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep mens han var på vei hjem fra skolen. Politiet ble varslet om saken rett før klokka 14 torsdag. Åstedet ble raskt sikret, og det ble gjennomført undersøkelser av kriminalteknikere og sporsøk med hund.

I helgen har politiet gjennomført flere samtaler med elever fra skolene i området. Så langt står de uten mistenkte.

– Vi jobber med å danne oss et bilde av hva som har skjedd, og vi innhenter så mye informasjon som mulig. Dette arbeidet vil vi fortsette med utover i uken. Det er foreløpig ingen som er mistenkt eller pågrepet i saken, sier Obstfelder.

Politiet opplyser at de fortsatt er interessert i tips.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media