Kripos koblet inn i mistenkelig dødsfall i Røyken

50 år gammel mann funnet død i egen leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 50 år gammel mann ble lørdag funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune i Buskerud. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig. Kripos er koblet inn i saken.

Det var en bekjent av avdøde som fant mannen i leiligheten i Slemmestad.

- På bakgrunn av funnene på åstedet etterforsker vi saken som et mistenkelig dødsfall. Vi går ut bredt nå i startfasen for å kunne avklare hva som har skjedd. Vil holder alle muligheter åpne for at det kan være et naturlig eller et mistenkelig dødsfall hvor det har skjedd noe straffbart, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss, til NTB lørdag kveld.

Asker og Bærum politidistrikt har bidratt med tekniske undersøkelser på åstedet. I tillegg får politiet også bistand fra Kripos til teknisk og taktisk etterforskning.

- Vi har hatt en rundspørring i området, gått med hundesøk rundt eiendommen, og har nå fått bistand fra både eget politidistrikt og Kripos for å avklare hva som har skjedd, sier Foss.

Flere vitner i avdødes omgangskrets og folk som kan ha vært i nabolaget, satt lørdag kveld i avhør.

- Vi regner med å kunne avhøre flere utover morgenen for å finne ut hva mannen gjorde de siste timene før han ble funnet og når dødsfallet er inntrådt, sier Foss. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer