Kripos på plass i Tønsberg: Mistenker alvorlig voldshendelse

- Vi vil ikke utelukke noe, sier politiet.

Kripos har søndag vært på plass i Tønsberg sentrum, hvor et stort område ved en lekeplass er sperret av. Søndag kveld opplyser politiet i en pressemelding at det dreier seg om etterforskning av en mulig overfallsvoldtekt eller forsøk på dette.

Politiet har igangsatt etterforskning etter at en kvinne ble slått ned av en ukjent person i Tønsberg sentrum natt til søndag 7.oktober, skriver politiet.

Kvinnen ble overfalt i området mellom St. Olavsgate og Storgaten. Kriminalteknikere har undersøkt et mulig åsted i området for å sikre eventuelle spor. Det er også utført rundspørringer i området.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, heter det i pressemeldinga.

Sikret spor

Én person status som fornærmet i saken. Jourhavende politiadvokat Renate Tveita opplyser til Dagbladet at det er snakk om en kvinne.

- Vi går ikke ut med alder på henne. Det er gjort kriminaltekniske undersøkelser for å se om det er spor på stedet i dag. Dette arbeidet er nå avsluttet, sier Tveita, som ikke vill si om det er gjort funn under arbeidet.

Tønsbergs blad fikk tidligere i dag opplyst at stedet som er sperret av er et mulig åsted for en alvorlig voldshendelse som fant sted i natt.

Ber om tips

Politiet er interessert i tips fra personer som kan ha sett noe som virker mistenkelig ved Storgata i sentrum av byen. Tidsrommet de er interesserte i å vite mer om, er 02.00 til 04.00.

- Vi har en fornærmet, men kan foreløpig ikke si så mye om vedkommende. Vi vil ikke utelukke noe, sier jourhavende politiadvokat Per Steinar Bungum til avisa.