Kripos satt inn i søket etter Veronica (22)

I to uker har Veronica Heggheim Stegegjerde (22) vært sporløst borte fra sitt hjem i Sogndal, men politiet har tre «blanke» dager de nå undersøker nøye.

OMFATTENDE SØK: Veronica Heggheim Stegegjerde har vært savnet i to uker. Det har vært foretatt omfattende søk i nærområdet. Nå er Kripos koblet inn i saken. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB Scanpix
OMFATTENDE SØK: Veronica Heggheim Stegegjerde har vært savnet i to uker. Det har vært foretatt omfattende søk i nærområdet. Nå er Kripos koblet inn i saken. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNDAL (Dagbladet): -Vi har nå fått bistand fra Kripos for å analysere bevegelsene hennes, sier regionlensmann i Sogndal, Asle Karoliussen til Dagbladet.

Tre blanke dager Den siste sikre kontakten med Veronica Heggheim Stegegjerde ble gjort lørdag 25.oktober, men hun ble først meldt savnet tirsdag. Dermed har politiet tre dager som er blanke i forhold til kvinnens bevegelser. Til tross for en massiv leteaksjon har ikke politiet noen spor å gå etter i sitt søk etter henne.

- Hun bodde sammen med sin yngre bror, men den siste tiden har hun bodd alene i huset på Årøy utenfor Sogndal. Derfor har vi disse tre dagene der vi ikke vet om hun var hjemme, sier Karoliussen.

Da politiet tok seg inn i huset til Veronica fant de både mobiltelefon og bankkort. I tillegg var både hunden og katten hennes i huset.

- Kripos analyserer nå både mobiltelefonen og datamaskinen hennes for å se om det har vært aktivitet den siste tiden, og da spesielt disse tre dagene.

Asle Karoliussen forteller til Dagbladet at Veronica ofte går tur i området.

At både mobil, bankkort og ikke minst hunden var å finne i huset har gjort at politiet har konsentrert seg om lete i nærområdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer