Kripos til Notodden

Kripos har sendt to etterforskere til Notodden for å bistå det lokale politiet i forbindelse med forsvinningen til Reidun Hardand Natadal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har få spor i forsvinningssaken. De håper Kriminalpolitisentralens to taktiske etterforskere kan bidra til å lede etterforskningen et skritt videre mot en oppklaring.

Natdal (39) har ikke gitt direkte livstegn fra seg siden hun snakket med eks-mannen sin lørdag 8. februar ved 15-tida. I tillegg har etterforskerne funnet en tekstmelding som er sendt fra Natadals mobiltelefon like før fem om morgenen på søndag. Denne meldingen indikerer at Natadal følte seg dårlig og at hun kanskje hadde fått i seg «noe» i kroppen.

Politiet har fått inn et tredvetalls tips i saken, men ingen av dem har så langt ført til å kaste noe mer lys over forsvinningssaken. I morgen håper politiet at de skal få bedre oversikt over samtaleutskrifter fra tobarnmorens mobil- og fasttelefon.

LETER:</B> Mannskaper fra Røde Kors leter etter Reidun Hardang Natdal (39). Så langt har etterforskerne svært få spor i saken.