Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kripos til Sogndal

SOGNDAL (Dagbladet): Etterforskerne fra Kriminalpolitisentralen (Kripos) kommer til Sogndal i kveld for å bistå de lokale politimyndighetene i etterforskningen av det uoppklarte dødsfallet til Arve Beheim Karlsen (17).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den unge indisk-fødte gutten ble funnet død ved munningen av Sogndalselva i går klokka 10.15. Liket blir sendt til Gades institutt ved Haukeland sykehus i Bergen for obduksjon. Dit vil også to av Kripos-etterforskerne reise for å gjøre tekniske observasjoner.

Politiet har gjort overflate-observasjoner av liket uten å finne synlige skader, men vil først i morgen kveld få vite resultatene av en grundigere undersøkelse.

Mange tips

Politimester Kjell Ese ved Sogn politidistrikt sier at dødsårsaken ikke er avklart og at alle muligheter derfor holdes åpne, også det at Arve Beheim Karlsen kan ha blitt utsatt for en kriminell handling.

Lensmann Arne Johannessen sier at etterforskningsledelsen har mottatt mange interessante tips fra publikum. Det var flere hundre russeungdommer og andre festglade mennesker i Sogndal sentrum fredag kveld.

- Mange personer har henvendt seg til oss med observasjoner de har gjort ved rundkjøringen og i området ned mot elveleiet i tida rundt klokka 23.30 fredag kveld, sier Johannessen.

- Ingen mistenkte

Fram til i ettermiddag var rundt 15 personer blitt avhørt som vitner. De to ungdommene som ble tatt inn til vitneavhør søndag kveld, ble ikke blitt hentet inn til nye avhør i dag.

Etterforskningsledelsen vil ikke kommentere om det kan være aktuelt å hente de inn til nye avhør.

Politimester Kjell Ese understreker at ingen er verken siktet eller mistenkt i saken.

I kveld møtes ungdom og voksne i Hafslo til en minnestund sammen med lensmann Arne Johannessen og en lokal prest.