Kripos varslet etter mistenkelig dødsfall i Røyken

Kripos er varslet etter at liket av en mann ble funnet i en grøft ved riksvei 23 ved Spikkestad i Røyken lørdag kveld. Politiet betegner saken som et mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket ble funnet av en kvinne som var ute og gikk tur med hunden sin ved 21-tiden lørdag kveld. Den døde mannen skal ha ligget like ved et skogholt med en plastpose tapet fast rundt hodet, skriver Drammens Tidendes nettutgave. Kvinnen varslet politiet som sperret av funnstedet.

- Vi har ikke grunnlag for å si noe om funnet før teknikere har undersøkt stedet nærmere. Men de første politimennene som kom til stedet mente at vedkommende ikke kunne ha gjort dette selv, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt i Drammen til NTB.

Hagen sier at teknikere vil undersøke området så fort det blir lyst søndag. Kripos er varslet om likfunnet, men vil ikke rykke ut før teknikerne fra Søndre Buskerud har undersøkt stedet.

Politiet hadde natt til søndag ikke foretatt en sikker identifisering av mannen. Funnet sjekkes opp mot en 56 år gammel mann, som bor i området der funnet ble gjort og som har vært savnet i flere dager. Det har vært lett etter mannen, men uten resultat.

(NTB)