Krisemøte med Camilla

Ryktene svirrer om hvordan prins Charles vil håndtere rykteflommen. Camilla og William er innkalt til krisemøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britiske medier antyder at prinsen av Wales har ha bedt sine advokater ta rettslige skritt mot eks-tjener George Smith (43), som hevder han har sett Charles utfolde seg homoseksuelt.

Men tanken er forkastet, medler nyhetsbyrået Reuters i ettermiddag. Det samme er angivelig tanken om å gi et stort tv-intervju for å dementere ryktene.

Engelske aviser har forbud mot å referere de pinlige påstandene om at Charles ble observert mens han hadde seg med en tjener. Men forbudet gjelder ikke skotske og irske aviser, som dermed har brakt ubehagelighetene til dørstokken .

Det er heller ikke sikkert at den hjemlige munnkurven har gjort situasjonen noe bedre for prinsen. Skandaleavisa News of the World oppsummerte skandalen med følgende forsidetittel i går:

- ER CHARLES BISEKSUELL?

Fulgt av følgende svar i små typer og sju avsnitt senere:

- Absolutt ikke

Krisemøte

At Smith virker notorisk upålitelig, har heller ikke hjulpet tronarvingen stort. Prinsen kom hjem fra Oman i går kveld, og skulle ifølge BBC raskt møte sine rådgivere for å drøfte hvordan krisen kan håndteres.

Avisen Times hevder i dag at Charles har innkalt sønnen William, sin faste ledsagerske Camilla Parker Bowles og andre kongelige rådgivere til krisemøte.

En av ideene skal være å sende William i pr-krigen for pappa. Andre mener Charles raskt bør bruke tv til å dementere ryktene om homo- og biseksualitet.

Charles tilbringer mandag og tirsdag på landstedet Highgrove. Hans første offisielle oppdrag er på et sykehus i Chelsea onsdag.

KRISE: </b< Det britiske kongehuset går fra skandale til skandale.