Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krisen gir økt jobbelyst

Ansatte er positive til ekstra arbeidsinnsats og overtidsarbeid.

MOTIVERT FOR OVERTID:  Ni av ti bedrifter sier at medarbeiderne er positive til ekstra arbeidsinnsats og overtidsarbeid ved behov. 
Illustrasjonsfoto:  Berit Keilen / SCANPIX
MOTIVERT FOR OVERTID: Ni av ti bedrifter sier at medarbeiderne er positive til ekstra arbeidsinnsats og overtidsarbeid ved behov. Illustrasjonsfoto: Berit Keilen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Ni av ti bedrifter sier at medarbeiderne er positive til ekstra arbeidsinnsats og overtidsarbeid ved behov.

Undersøkelsen er gjennomført av medlemsorganisasjonen HR Norge og revisjons- og rådgivningsselskapet Ernst & Young.


- En indikator på motivasjonen er om de ansatte er villige til å jobbe mer enn de er forpliktet til. Når arbeidstakere melder om slike holdninger, tyder det på at negative avisoverskrifter ikke har tatt fra folk arbeidslysten, sier Ernest & Young-partner Stig Thorgersen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).


Av 201 ledere innen HR-feltet (personal og ledelse) svarte 90 prosent at medarbeiderne deres i svært stor, stor eller nokså stor grad er villige til å jobbe ekstra ved behov.


Leder Even Bolstad i HR Norge mener bedriftene nå kan høste av tilliten de har klart å skape hos sine ansatte i gode tider.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling