Krisepakketoaletter til to millioner kroner

Nå slipper turistene å gjøre fra seg i veikanten.

ERSTATTES: Festivaltoalettene ved Linge ferjekai kan byttes ut på grunn av regjeringens krisepakke. Foto: Storfjordnytt
ERSTATTES: Festivaltoalettene ved Linge ferjekai kan byttes ut på grunn av regjeringens krisepakke. Foto: Storfjordnytt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er definitivt ikke det viktigste punktet i regjeringens krisepakke.

Men for de som har stått i kø ved Linge ferjekai sommerstid de to siste årene, kommer det nok som en lettelse at det er satt av hele to millioner kroner til nye toaletter ved kaia i krisepakka.

- Dette er vi veldig, veldig glade for, sier Viktor Valdal, varaordfører i Norddal kommune, til Dagbladet.no. Bedre vær?Det er totalt gitt 273 millioner kroner til Møre og Romsdal, og du kan se en oversikt over hva som er gitt til hver enkelt fylke her.

Det er satt av penger til en lang rekke ulike formål. De som har fryktet finanskriserammede værmeldinger, kan puste lettet ut og nå som  støtten til Meteorologisk institutt er økt med 40 millioner kroner.

Kongefamilien kommer også godt ut av krisepakka.

Det er nemlig satt av 12,6 millioner kroner til Det kongelig hoff. Pengene skal brukes til utvendig rehabilitering på Skaugum, altså kronprinsfamiliens hjem.

- Kronprinsparet er glade for at regjeringen har foreslått dette, sier Marianne Hagen, kommunikasjonssjef ved slottet, til Dagbladet.no.- Nordsiden av bygget ble rehabilitert i 2007, og nå tas resten, sier Hagen. Djevelske detaljerMen verken LO-leder Roar Flåthen eller NHO-direktør Finn Bergesen jr. tror regjeringen krisepakke på 20 milliarder gjør nok for å dempe de negative virkningene av finanskrisen.Det på tross av at er satt av penger til skattelette på 3,25 milliarder. Kristin Halvorsen mener pakken vil redde 15 000 arbeidsplasser og kommunesektoren får 6,4 milliarder kroner ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer