Kristell (25) sporløst forsvunnet

Sist sett om bord på Hurtigruta forrige tirdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter familiens ønske går nå politiet ut med navn, bilde og etterlysning av den savnede Kristell Ravi Imperiale (25).

25-åringen forsvant fra sitt hjem i Sørreisa sist mandag, den 29.januar. Siste observasjon av Imperiale ble gjort om bord på hurtigruteskipet «MS Midnattsol» like etter nordgående avgang fra Honningsvåg dagen etter i 15.15-tida.

Nå er politiet avhengig av tips for å få svar på hva som er skjedd med 25-åringen.

- Han ble formelt savnet den 31. januar. Da fikk vi inn savnet-melding fra pårørende, sier politibetjent Jan Inge Lundberg ved Sørreisa lensmannskontor til Dagbladet.no.

Kjøpte billett på hurtigruta

Umiddelbart etter at Sørreisa-mannen ble meldt savnet satte politiet i gang søk med utgangspunkt i mannens bopæl i Sørreisa. Søket ble avsluttet i løpet av en dag uten resultater.

- Det ble gjort søk ved mannens bolig og nærliggende områder i sjø og elv. På det meste var 35 personer involvert i dette arbeidet, sier Lundberg.

Samtidig ble det også satt i gang søk etter elektroniske spor som 25-åringen hadde etterlatt seg. Det var spor etter bankkort og mobiltelefon, som ledet politiet i retning av hurtigrutebåten. Familien var ikke informert om at Kristell Ravi Imperiale planla å reise med hurtigruta.

- Vi vet at han kjøpte billett etter avgang fra Finnsnes om bord på «MS Midnattsol» forrige mandag klokken 12.56, sier Lundberg.

Holder alle muligheter åpne

Politiet har vært i samtaler med personalet om bord på «MS Midnattsol» som bekrefter at de så 25-åringen.

Kristell Ravi Imperiale, som tidligere het Fredheim til etternavn, kjennetegnes ved at han har langt hår som han har festet i hestehale.

Han er 182 cm lang, slank, har langt bølget hår, brune øyne og nordnorsk dialekt. Han var iført grønn duffelcoat, stor grå cargobukse, blå rutet flanellsskjorte og sorte lave vintersko da han forsvant.

Politiet håper nå at noen sitter på tips i saken.

- Vi etterforsker bredt og håper å gi familien svar på hva som er skjedd. Vi holder alle muligheter åpne, sier Lundberg til Dagbladet.no.

OM BORD PÅ HURTIGRUTA: Kristell Ravi Imperiale (25) er sist observert rett rundt avgangstid fra Honningsvåg forrige tirsdag om bord på hurtigruteskipet «MS Midnattsol»