Kristi brud gir ut plate

Pinsemenigheten i Knutby skal gi ut plate. Morddramaet kan gjøre den til en bestselger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sang og musikk er et viktig innslag under gudstjenestene hos pinsemenigheten i Knutby. Nå gir de ut plate med en del av låtmaterialet sitt, melder den svenske avisa Expressen. Åsa Waldau, kjent som menighetens Kristi brud, har laget musikken. Hennes mann Patrik Waldau har også bidratt musikalsk, sammen med Kristi bruds søster Anna Alexandersson. De fleste medlemmene i menigheten har skrevet egne låter som de framfører. - Plata gir vi ut så fort som mulig, sier Patrik Waldau til Expressen.

Kan bli bestselger

På grunn av de tragiske hendelsene i Knutby kan plata paradoksalt nok bli en bestselger. Men menigheten avviser at plateslippet er et forsøk på å tjene penger på et morddrama. - Vi vil bare nå ut med budskapet vårt, sier Waldau. Knutby-menighetens korsang har blitt vist på TV flere ganger i forbindelse med drapssaken. Etter dette har andre menigheter og privatpersoner lurt på om musikken er å få kjøpt. Ifølge Waldau har en plate lenge vært på trappene. - Det er stor mangel på denne type musikk i Sverige. Dette har vi tenkt på lenge, sier han. I går ble det også kjent at Kristi brud og hennes mann kjøper pastorvillaen til drapstiltalte Helge Fossmo

Ikke redd

Det er med blandede følelser Patrik Waldau tar over den 170 kvadratmeter store villaen, som har blitt et symbol på dramaet. - Jeg er ikke redd for å bo i huset, det har jo ingenting med selve hendelsene å gjøre, sier Waldau. Ekteparet har ikke bruk for huset, men vil ifølge Expressen leie det ut. De vurderer på sikt å flytte inn selv. - Det er ikke det letteste huset å leie ut, men det fins folk som er interessert, forteller Waldau.

LAGER MUSIKK: Åsa Waldau, kjent som Knutby-menighetens Kristi brud, står bak musikken på plata mange mener kan bli en bestselger.