Kristi brud gir ut plate

Pinsemenigheten i Knutby skal gi ut plate. Morddramaet kan gjøre den til en bestselger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sang og musikk er et viktig innslag under gudstjenestene hos pinsemenigheten i Knutby. Nå gir de ut plate med en del av låtmaterialet sitt, melder den svenske avisa Expressen. Åsa Waldau, kjent som menighetens Kristi brud, har laget musikken. Hennes mann Patrik Waldau har også bidratt musikalsk, sammen med Kristi bruds søster Anna Alexandersson. De fleste medlemmene i menigheten har skrevet egne låter som de framfører. - Plata gir vi ut så fort som mulig, sier Patrik Waldau til Expressen.

Kan bli bestselger

På grunn av de tragiske hendelsene i Knutby kan plata paradoksalt nok bli en bestselger. Men menigheten avviser at plateslippet er et forsøk på å tjene penger på et morddrama. - Vi vil bare nå ut med budskapet vårt, sier Waldau. Knutby-menighetens korsang har blitt vist på TV flere ganger i forbindelse med drapssaken. Etter dette har andre menigheter og privatpersoner lurt på om musikken er å få kjøpt. Ifølge Waldau har en plate lenge vært på trappene. - Det er stor mangel på denne type musikk i Sverige. Dette har vi tenkt på lenge, sier han. I går ble det også kjent at Kristi brud og hennes mann kjøper pastorvillaen til drapstiltalte Helge Fossmo

Ikke redd

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.