Hadia Tajik og Kristian Skard

- Kristian ville aldri i livet funnet på å ha private relasjoner som kunne vært problematiske

Dagens Næringsliv-redaktør avviser at forholdet mellom Kristian Skard og Hadia Tajik har vært problematisk.

FORDHOLD: Hadia Tajik bekrefter at hun er blitt sammen med tidligere Dagens Næringsliv-journalist Kristian Skard. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
FORDHOLD: Hadia Tajik bekrefter at hun er blitt sammen med tidligere Dagens Næringsliv-journalist Kristian Skard. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble det kjent at mangeårig politisk journalist i Dagens Næringsliv, Kristian Skard (46) og Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik (35), er et par.

Som journalist i Dagens Næringsliv sto Kristian Skard (46) bak flere av avsløringene i Giske-saken. Forholdet mellom Tajik og tidligere nestleder Trond Giske skal ha vært svært anspent da avsløringene dukket opp i desember i fjor og rullet videre gjennom 2018.

Tajik bekrefter forholdet overfor VG og sier de fant tonen under en hagefest i juni.

- Informerte om rykter

Sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, avviser at forholdet som nå er bekreftet påvirket avisas dekning av Giske-saken.

- Kristian er en tydelig og ordentlig person. Kristian ville aldri i livet funnet på å ha private relasjoner som kunne vært problematiske i journalistikken, sier Djuve til Dagbladet fredag.

- Når ble du kjent med forholdet?

- Kristian tok kontakt med meg på forsommeren, jeg tror det var i juni. Han informerte meg om at det gikk rykter og blant politiske journalister i enkelte miljøer om at han og Hadia skulle ha et forhold. Han fortalte meg at de hadde møttes i en privat setting, men at de ikke hadde et forhold, sier sjefredaktøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer