Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kristiansand-politiet har liste med 100 navn

Politiet i Kristiansand har en liste med over 100 navn som de undersøker i forbindelse med drapet på Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia 19. mai i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til nå har politiet sjekket ut 250 personer. Likevel inneholder politiets liste over hundre navn.

Dette er personer som er knyttet til Baneheia drapskvelden, men som ikke kan eller ønsker å redegjøre for sine bevegelser drapskvelden. På listen står også personer som politiet tror kan ha vært i Baneheia, men som de ikke har klart å knytte til området.

- Hvis vi summerer disse bitene, så er det godt over hundre personer, sier kriminalsjef Arne Pedersen ved Kristiansand politidistrikt.

Kristiansand-politiets største oppgave nå er å identifisere ytterligere personer og bevegelser i Baneheia. Ennå jobbes det med å identifisere seks, sju personer som er blitt observert i området.

Parallelt jobber etterforskere med å sjekke alibiet til personer som står på politiets liste. Dette er også folk som ikke er observert i Baneheia.

(NTB)