Kristiansen erkjenner ikke straffskyld

Han erkjenner at han var til stede i boligen på Øyer.

ERKJENNER IKKE DRAP: Ifølge sin forsvarer Geir Lippestad, erkjenner drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) ikke straffskyld for selve drapshandlingen. Foto: Politiet / NTB scanpix
ERKJENNER IKKE DRAP: Ifølge sin forsvarer Geir Lippestad, erkjenner drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) ikke straffskyld for selve drapshandlingen. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kim Andreas Kristiansen (23) erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen om drap på sin stefar.

Det sier hans forsvarer Geir Lippestad til NRK.

- Han erkjenner at han var til stede. Men han erkjenner ikke skyldspørsmålet, så det er mye som fremdeles gjenstår av etterforskningen, sier Lippestad.

Avhøres i dag Drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) ble utlevert til Norge i går, og skal avhøres på Lillehammer politistasjon i dag.

- Kristiansen skal avhøres i dag. Jeg er ikke kjent med om han erkjenner straffskyld eller ikke, da jeg ikke har snakket med ham ennå. Jeg er på vei til Lillehammer nå, sa advokat Geir Lippestad til Dagbladet tidligere i dag.Etter å ha snakket med klienten, forteller Lippestad nå at 23-åringene sier han ikke husker detaljer fra drapet, utover det at han var til stede i boligen på Øyer.

- Han sier i avhør at han ikke skjønner at noen andre kan ha begått drapet. Han erkjenner at ingen andre var til stede heller, forklarer Lippestad til NRK.Kristiansen var etterlyst i flere dager etter at politiet i Gudbrandsdalen fant likrester på et bål i Øyer i Oppland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer