Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kristin Clemet NHO-direktør

Kristin Clemet er ansatt som viseadministrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Hun skal ha ansvaret for stategi og kommunikasjons- og samfunnskontakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Clemet er i dag redaktør av tidsskriftet Tidens Tegn og medlem av sentralstyret i Høyre. Hun var arbeids- og administrasjonsmini ster i Jan P. Syses regjering og var rådgiver for Kåre Willoch på slutten av hans statsministertid. Hun har også vært stortingsrepresentant i en periode.

Utfordringer

Clemet sier hun både hadde lyst til og behov for å skifte utfordringer. Hun føler ikke at direktørstillingen stenger for en eventuell fremtidig karriere som politiker dersom hun skulle velge å tre inn i politikken igjen.

  - Jeg har ikke tatt stilling til hva jeg skal gjøre i fremtiden. Jeg får si som Jens Stoltenberg: «Jeg har fortsatt problemer med å bestemme meg for hva jeg skal bli når jeg blir stor».

  Til våren står hun på valg i Høyres sentralstyre. Blir hun spurt om gjenvalg, tar hun stilling til det da. Inntil videre akter Clemet å sitte i sentralstyret.

  Men redaktørstillingen i Tidens Tegn må hun si opp.
  - Det er en ordinært arbeidsforhold. Vi får håpe vi finner en ny og flink redaktør, sier Kristin Clemet til Men redaktørstillingen i Tidens Tegn må hun si opp , sier Kristin Clemet til NRK dagsrevyen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!