POLITIET ETTERFORSKER NETTFORUM: Politiadvokat Thomas Kraglund bekrefter  at forumdeltakeren «Lab Rat», og brukerens innlegg om at en mann tilstår drapet på Kristin Juel Johannessen på sin private nettside, er en del av etterforskningen av den 38 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på den 12 år gamle Kristin. Foto: LARS EIVIND BONES
POLITIET ETTERFORSKER NETTFORUM: Politiadvokat Thomas Kraglund bekrefter at forumdeltakeren «Lab Rat», og brukerens innlegg om at en mann tilstår drapet på Kristin Juel Johannessen på sin private nettside, er en del av etterforskningen av den 38 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på den 12 år gamle Kristin. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer

Kristin-drapet: Gransker mystiske «Lab Rat» fra nettforum

På et internettforum forsøkte «Lab Rat» å rette søkelyset mot en mann som angivelig tilsto drapet på Kristin (12). Politiet etterforsker nå «Lab Rat»s for- bindelse med den siktede 38-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

På et internettforum som startet opp i 2009 åpnet en bruker kalt «Lab Rat» en diskusjonstråd hvor brukeren spør om en mann som på sitt eget nettsted tilstår drapet på Kristin Juel Johannessen i 1999.

Politiet i Larvik bekrefter overfor Dagbladet at de ser på dette forumet i forbindelse med etterforskningen mannen (38) som ble dømt for drapet i 2001, frifunnet året etter og siktet på ny 9. juli i år som følge av nye DNA-bevis funnet på Kristins negler.

- Dette er noe vi er kjent med, og det er naturlig at vi ser på dette, sier politiadvokat Thomas Kraglund ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

«Svært farlig»

I to forumstråder skriver «Lab Rat» om den angivelige tilståelsen til mannen og andre sitater fra nettstedet. Brukeren legger også ut personlige opplysninger om mannen og spør hvorfor ikke politiet har sett mer alvorlig på nettstedet og tilståelsen dersom de vet om det.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn