Kristin og Per utlover stor dusør

FROGNER (Dagbladet.no): Kristin Kirkemo Haukeland og Per Haukeland lover en stor dusør til den som hjelper til med å oppklare tyveriet i hytta de bor i. - Det virket som de visste hva de ville ha, forteller Kristins ektemann til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens Kristin Kirkemo Haukeland og ektemannen var opptatt i Nes herredsrett torsdag i forrige uke, ble hjemmet deres tømt av innbruddstyver. Ifølge Per Haukeland, fikk tyvene med seg verdier for minst 150.000 kroner.

- Det virket som at de visste hva de ville ha. De lot for eksempel spriten stå. Sånne enkle ting, sier Haukeland til Dagbladet.no.

- Nok å tenke på

Torsdag i forrige uke kom Haukeland og kona hjem etter en tung dag i retten. Fra vitneboksen hadde Lars Grønnerød gitt Kristin Kirkemo Haukeland skylda for både attentatene og trippeldrapet.

- Vi hadde nok å tenke på den dagen, da Lars kom med de utrolige beskyldningene. Det var ikke det vi trengte da, sier Haukeland.

Tyvene hadde brutt seg inn via et vindu på baksida av hytta.

Stjal Kristins bilde

Tyvene stjal blant annet et stereoanlegg, to Nokia-telefoner, gamle møbler, dekoder, filmkamera, datamaskiner, to playstation-spillere og mange spill og 100 cd'er. Tyvene tok også en genser og en bukse som tilhørte Per Haukeland.

- I tillegg stjal de bryllupsgavene vår, som var en del sølvtøy. De fikk også med seg to bilder som hang på veggen. Et som Kristin har malt og et som jeg har arvet etter bestemoren min, forteller Haukeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer