Kristins ektemann i retten

I dag møtte Kristin Kirkemo Haukelands ektefelle, Per Haukeland, i retten i Halden. Han er tiltalt for å ha smuglet hele 2 454 400 sigaretter fra Litauen til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ønsker oss barn

Ifølge tiltalen skal han 6. november 1997 ha smuglet hele 2 454 400 sigaretter fra Litauen til Norge over Svinesund, med en semitrailer.

Dagen etter skal 33-åringen ha losset lasten av på en gård i Ski. Det enorme sigarettlageret skal ha vært skjult inni redskapsboder som sto på paller på semitraileren. De antatte hovedmennene i smuglersaken ble dømt i desember i fjor. Per Haukeland er medtiltalt.

- Jeg vil ikke gå i detalj om denne saken overfor Dagbladet. Men jeg anser meg uskyldig etter tiltalen. Dessuten ligger forholdet tre og et halvt år tilbake i tid. Jeg har forsøkt å framskynde politiets behandling - uten å få gjennomslag. Det bør telle med, sier Per Haukeland, som driver en pizzarestaurant på Kolbotn utenfor Oslo - der paret også bor.

- Faktisk regner jeg med å leve normalt og få barn med Kristin. Ingen av oss har gjort det vi står tiltalt for. Kristin har ikke medvirket til drap. Jeg har ikke smuglet. Da kan vi heller ikke bli dømt, mener ektemannen.

Per Haukeland vil få sin dom lenge før Kristin. Han er forberedt på å bli kjent skyldig. Men han tror det ikke:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer