Kristne demonstranter hetser Obama

- Han er en synder. Prisen burde heller gått til Jesus.

MÅ PAKKE SAMMEN: De kristne demonstrantene utenfor Rådhuset fikk beskjed fra politiet om å pakke sammen plakatene sine. Foto: Krister Sørbø
MÅ PAKKE SAMMEN: De kristne demonstrantene utenfor Rådhuset fikk beskjed fra politiet om å pakke sammen plakatene sine. Foto: Krister Sørbø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) En rekke mennesker har trukket til sentrumsgatene i forbindelse med Barack Obamas besøk i Oslo i dag. Utenfor Rådhuset står fem amerikanske demonstranter. De har med seg store plakater med påskriften: "Homo sex is sin" og "Homo sex is a treath to global security".

- Barack Obama er ikke verdig fredsprisen. Han er en synder som har holdt hånden på Bibelen, men følger ikke dens ord, sier demonstrant Ruben Israel.

Han har reist rundt og demonstrert mot amerikanske presidenter i 30 år. Nå er han i Oslo i håp om å få budskapet sitt igjennom til president Barack Obama.

- Jeg kunne tatt imot prisen

- Jesus burde fått fredsprisen. Jeg kunne tatt imot prisen som hans representant på jorden, sier Israel til Dagbladet.

Han er spesielt opprørt over at Obama er liberal overfor homofile. Derfor går budskapet på plakatane mest på sex mellom homoseksuell.

Bortvist av politietMens Dagbladet snakker med demonstrantene, blir de bedt om å pakke ned plakatene sine av politiet.

- Politiet har beslaglagt plakatene våre. Vi ble vist bort fra området med beskjeden om at vi ville bli arrestert om vi ikke fjernet oss, sier demonstrant Larry Craft til Dagbladet.- Jeg trodde det var ytringstrihet her i landet, utbryter han oppgitt, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer