Kristoffersen får ny forsvarer

Finance Credit-siktede Trond Kristoffersen får nå advokat Tor Martin Kindem som forsvarer i tillegg til Anders Brosveet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til nå har Kristoffersen hatt Anders Brosveet i advokatfirmaet Elden som forsvarer. Nå skal Brosveet dele på forsvarerjobben med Tor Martin Kindem.

- Vi jobber med å bygge opp et team, sier Brosveet til Dagbladet.no. Han vil ikke si noe om rollfordelingen de to skal ha.

- Saken er vanvittig omfattende. Jeg har jobbet utelukkende med den siden dette brøt løs, sier Brosveet.

Tor Martin Kindem var forsvarer for Ole Nicolai Kvisler, som ble dømt i forbindelse med drapet på Benjamin Hermansen. Kindem er leder av Forsvarergruppen av 77 og har flere ganger understreket hvor viktig det er at forsvarerne fokuserer på holdninger og etikk.

Kristoffersen og hans forretnignspartner Torgeir Stensrud ble pågrepet og fengslet 17. november i fjor. For en knapp uke siden ble Kristoffersen løslatt fra varetekt fordi datteren hans er svært syk. Både Kristoffersen og Stensrud har meldeplikt hos politiet, i tillegg til at de har forbud mot å forlate Norge og mot å kontakte personer som kan bli vitner i gigantskandalen.