- Kritikken mot Hillary gjør meg rasende

NEW YORK (Dagbladet): For første gang i historien hadde USAs president, Bill Clinton, i går en såkalt internettprat med vanlige folk fra hele verden fra Det ovale kontor. Han ga klar beskjed om at mye av kritikken mot Hillary gjør ham rasende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er klart jeg misliker angrepene på Hillary. De driver meg fra vettet av og til, svarte en alvorlig president.

Selv om Bill Clinton har deltatt på mindre internettprater, regnes gårsdagens webintervju som grensesprengende og viser hvordan teknikken gjør maktmenneskene mer tilgjengelige for folk flest i årene som kommer.

Bill bibliotekar

Hva han ville gjøre når presidenttida var ute, fikk vi svar på:

- Jeg kommer til å bruke mye tid på å bygge opp et bibliotek i Little Rock og vil pendle mellom hjembyen og Chappaqua i New York, hvor vi har et hus. De første to årene vil biblioteket kreve mye av min tid, men jeg kommer til å skrive bøker, være en støttespiller for Hillary uansett hvordan det går i valget. Det aller viktigste for meg er å være en nyttig og god samfunnsborger, sa presidenten, som ga uttrykk for at han elsker å være president i USA.

Ikke lat

- John F. Kennedy sa det klart. Han sa at presidentembetet utfordret alt i et menneske.

Intellektuelt, praktisk og fysisk. Jeg har masse energi og har slett ikke tenkt å legge meg på latsiden det siste året mitt, sa Clinton og virket rent trist ved tanken på å flytte ut av Det hvite hus i januar 2001.