Kritiserte Obama - roste McCain

Se Bidens tale med angrepene mot McCain. Og se videoangrepet republikanerne hadde klart til å svare med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/DENVER (Dagbladet.no): Joe Biden, Barack Obamas nyutnevnte visepresidentkandidat, gikk rett i strupen på John McCain da han i natt stod på talerstolen ved siden av Obama.

Se hele Bidens tale i den nest største videospilleren i denne saken.

John McCain svarte raskt. Først sendte kampanjen hans ut en epost der Biden var sitert på at han i starten av 2008-valgkampen sa at han ikke Barack Obama ikke var klar for å bli president.

Tre timer etterpå publiserte McCain-kampanjen en video der det aktuelle sitatet var tatt med, sammen med Bidens lovprising av John McCain, skriver New York Times.

- McCain en personlig venn

I videoen, som du kan se i videospilleren øverst i denne saken, sier Biden følgende:

- John McCain er en personlig venn av meg, en god venn, og jeg ville være beæret over å gå til valg med eller mot John McCain, fordi jeg tror det ville være bra for landet.

Sitatet er for øvrig blitt brukt i en tidligere video fra republikanerne som du kan se i en av de små videospillerne til høyre i denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer