Kritiserte sjefen på Facebook - fikk sparken

Stephanie Bon mener hun fikk sparken etter at hun sammenlignet sin egen timelønn med sin nye sjef, António Horta-Osório.

SJEFSLØNN: Det var i forrige uke at det ble kjent at LBGs nye sjef António Horta-Osório vil få så mye som 13,5 millioner pund i lønn, bonuser og andre goder etter at han gikk fra den spanske banken Santander til LBG, som blant annet er eid av britiske skattebetalere.  Foto: REUTERS/SCANPIX
SJEFSLØNN: Det var i forrige uke at det ble kjent at LBGs nye sjef António Horta-Osório vil få så mye som 13,5 millioner pund i lønn, bonuser og andre goder etter at han gikk fra den spanske banken Santander til LBG, som blant annet er eid av britiske skattebetalere. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stephanie Bon (37) fra Colchester i Essex jobbet som bankansatt for Lloyd Banking Group (LBG) da hun hørte om den nye sjefens kakselønn.

Dermed la hun ut følgende melding på sin egen Facebook-side:

«LBGs nye sjef tjener 4.000 pund i timen (35.392 norske kroner red.anm.). Jeg får 7 pund (61,93 kroner red.anm.)».

Etter at den lokale mellomlederen fikk høre om meldingen fikk hun sparken, påstår hun. Det skriver den britiske avisa Daily Mail. 

LBG nekter for at det var Facebook-meldingen som gjorde at hun mistet jobben. De mener at det var klart hun skulle slutte i jobben før hun la ut meldingen på Facebook.

Kakselønn Det var i forrige uke at det ble kjent at LBGs nye sjef António Horta-Osório vil få så mye som 13,5 millioner pund i lønn, bonuser og andre goder etter at han gikk fra den spanske banken Santander til LBG, som blant annet er eid av britiske skattebetalere.

I tillegg vil den portugisiske banksjefen få 900.000 pund i året i fallskjerm fra den spanske banken han har sluttet i.

Ble reddet under finanskrisen Dette har skapt store bølger i Storbritannia. 41 prosent av LBG er nå eid av det offentlige etter at britiske myndigheter måtte redde banken under finanskrisen i 2008.

IRRITERER: 
«Den sjenerøs fallskjermen (til Antonio Horta-Osorio red. anm,) vil spesielt irritere offentlige og private ansatte som nå har mistet sin egen pensjonsordning etter finanskrisen», skriver Daily Mail. Foto: AFP/SCANPIX
IRRITERER: «Den sjenerøs fallskjermen (til Antonio Horta-Osorio red. anm,) vil spesielt irritere offentlige og private ansatte som nå har mistet sin egen pensjonsordning etter finanskrisen», skriver Daily Mail. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

«Den sjenerøs fallskjermen vil spesielt irritere offentlige og private ansatte som nå har mistet sin egen pensjonsordning etter finanskrisen», skriver Daily Mail.

- Jeg kan ikke forstå at jeg har blitt så dårlig behandlet for hva som essensielt er en samtale med venner utenfor jobben, sier Bon til Daily Mail. Hun påstår at mellomlederen hennes ba henne om å gå og at hun hadde «skuffet firmaet».

 

KRITISERTE SJEFEN: Stephanie Bon (37) fra Colchester i Essex jobbet som bankansatt for Lloyd Banking Group (LBG) da hun hørte om den nye sjefens kakselønn. Dermed la hun ut følgende melding på sin egen Facebook-side:

«LBGs nye sjef tjener 4.000 pund i timen (35.392 norske kroner red.anm.). Jeg får 7 pund (61,93 kroner red.anm.)».  Faksimile fra Daily Mail.
KRITISERTE SJEFEN: Stephanie Bon (37) fra Colchester i Essex jobbet som bankansatt for Lloyd Banking Group (LBG) da hun hørte om den nye sjefens kakselønn. Dermed la hun ut følgende melding på sin egen Facebook-side: «LBGs nye sjef tjener 4.000 pund i timen (35.392 norske kroner red.anm.). Jeg får 7 pund (61,93 kroner red.anm.)». Faksimile fra Daily Mail. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer