Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kritisk etter scooter-ulykke

En mann er hardt skadd etter ei scooterulykke under et ski-show i Tromsø lørdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ (Dagbladet): Mannen får nå intensiv behandling ved Univeristetssykehuset i Tromsø etter ulykka i dag klokka 16. Politiet i Tromsø opplyser at tilstanden er kritisk.

- To scooter-førere kom kjørende samtidig opp bakken. En av dem mistet kontrollen og traff en stein på en jordflekk, forteller øyenvitne Tor Zachariassen.

Mannen fløy gjennom lufta og traff en lastebil som sto parkert ved siden av unnarennet i Grønnåsen hoppbakke. Han fikk førstehjelp og ble raskt tatt hånd om av helsepersonell.

- Tilskuerne som sto nede på sletta og så derfor ikke det som skjedde. Uansett var dette en trist avslutning på en flott dag, sier Zachariassen, en av veteranene i Tromsø Skiklubb.

De to scooterkjørerne skulle, på vegne av en forhandler, demonstrere snøscootere og underholde etter at selve skirennet var slutt.

Tromsø Skiklubb understreker overfor Dagbladet at scooterkjøringen ikke var en del av det ordinære programmet, der blant andre Kari Traa og Tommy Ingebrigtsen var blant deltagerne.

SKISHOW: Ulykken skjedde i Grønnåsen hoppbakke i Tromsø.
ULYKKE: Scooteren traff en stein under skishowet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media