Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kritisk for 15-åring etter hjertestans under fotballtrening

Fikk hjertestans mens han tok armhevinger.

KRITISK: En 15-åring fikk hjertestans på denne fotballbanen på Heimdal. Tilstanden er kritisk. Lagkameratene ble tatt hånd om av et kriseteam. Foto: Ole Morten Melgård
KRITISK: En 15-åring fikk hjertestans på denne fotballbanen på Heimdal. Tilstanden er kritisk. Lagkameratene ble tatt hånd om av et kriseteam. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tilstanden er kritisk for en 15 år gammel gutt som fikk hjertestans mens han trente fotball på Terra-banen på Heimdal ved Trondheim onsdag kveld.

Gutten skal ha utført armhevinger da han falt sammen under fotballtreningen. Ifølge adressa.no fikk gutten hjerte- og lungeredning i opptil en halv time på stedet før han ble kjørt til sykehuset i ambulanse.

Der fortsatte gjenopplivningsarbeidet onsdag kveld. 15-åringen behandles ved intensivavdelingen med det som ifølge en pressemelding fra St. Olavs hospital er meget alvorlige skader. Tilstanden beskrives som kritisk.(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media