Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kritisk for barn etter påkjørsel

Tilstanden er kritisk for ei 13 år gammel jente og en ett år gammel gutt etter at de ble påkjørt av en moped i Møre og Romsdal i går kveld. Føreren stakk av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved Lyngstad i Eide kommune klokka 19.15 i går kveld. Den ett år gamle gutten lå i barnevogna som ble trillet av 13-åringen.

Begge ble søndag kveld fløyet med luftambulanse i St. Olavs Hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser til NTB mandag formiddag at de begge er meget alvorlig skadd, og at tilstanden for de to er kritisk. De er til behandling på intensivavdelingen.

En 15 år gammel gutt som er mistenkt for å ha kjørt på de to barna, stakk av etter påkjørselen, men ble pågrepet klokken 22 søndag kveld.

Ifølge Tidens Krav varslet gutten først om ulykken, før han deretter stakk til skogs og forsvant. Han skal ha fått et kraftig sjokk i forbindelse med ulykken.

- Gutten ble funnet etter at vi satte inn en hund i letingen etter ham. Han har fått tilsyn av lege og er ikke avhørt, opplyser operasjonsleder Erling Strøm i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

15-åringen, som ikke er gammel nok til å kjøre moped, skal ha lånt mopeden av en kamerat.

(NTB-Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media