Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kritisk for litauer knivstukket i Vestfold

En 30-åring fra Litauen er fløyet til Ullevål med kritiske kuttskader i mage og hode etter et slagsmål i Re kommune i Vestfold. Mannen skal ha hatt et stort blodtap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykehuset Vestfold opplyser søndag formiddag at tilstanden til mannen var kritisk og ustabil før han ble fløyet til Ullevål.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 04.50 søndag morgen. Ugjerningen skjedde i forbindelse med at flere litauere var samlet til fest på Kåpe i Re kommune i Vestfold, skriver Aftenposten.

Søndag morgen ble 11 personer av litauisk opprinnelse transportert til politihuset for å avhøres som vitner, opplyser politiet. De leter etter to ukjente gjerningsmenn.

Knivofferet ble først fraktet sykehuset i Tønsberg med blødninger i mage og hode, men skadene ble vurdert som så alvorlige at mannen ble fløyet til Ullevål i Oslo.

Knivstikkingen skjedde i et lokale som også brukes av MC-miljøet, men det skal ikke være noen forbindelser til MC-miljøet utover dette.

På grunn av at det litauiske eksilmiljøet i Vestfold er kjent av politiet for bruk av grov vold og kniv, ga politimesteren bevæpningsordre natt til søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling