Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kritisk for påkjørt og forlatt kvinne

STAVANGER: Tilstanden var fredag formiddag livstruende for den 40 år gamle stavangerkvinnen som ble funnet hardt skadd og forlatt på Nordsjøvegen ved Solastranden natt til fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen er operert på Sentralsjukehuset i Rogaland. Sykehuset opplyser at kvinnens tilstand er kritisk og ustabil.

Kvinnen, som trolig ble kjørt ned, ble oppdaget av en vekter fra Securitas som slo alarm da han oppdaget den bevisstløse skikkelsen i veikanten ved strandområdet for «Another Place»-utstillingen.

Politiet ber personen som meldte fra om påkjørselen på telefon til Akuttmedisinsk Kommunikasjonssentral (AMK) om å melde seg. De ønsker også opplysninger fra andre bilister som har vært i det aktuelle området i fire-fem-tiden .

- Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med føreren av en stor hvit varebil med logo på siden. Denne bilen ble av Securitas-vekteren observert på vei bort fra åstedet klokka 4.06, opplyser avdelingssjef Olav Jørpeland ved Stavanger-politiet til NTB.

En bil som først var i søkelyset, og som ble funnet på Skadberg i Sola, er klarert ut av saken.

Politiet arbeider ut fra teorien om at kvinnen ble kjørt ned og at bilføreren ikke stanset. Det er en alvorlig sak som blir høyt prioritert, sier Jørpeland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media