Kritisk skadd etter knivstikking

En mann er fraktet til sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i brystregionen.

Publisert
Sist oppdatert

LAMBERTSETER (Dagbladet): Politiet er nå på Lambertseter i Oslo etter at en person er blitt knivstukket.

- En person beskrives som kritisk skadd etter å ha blitt påført stikkskader i brystregionen. Vedkommende er fraktet til sykehus med ambulanse, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Rune Hekkelstrand, til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 08.45 torsdag morgen.

KNIVSTUKKET: En person er knivstukket på Lambertseter. Hendelsen skal trolig ha startet inne på en Bunnpris-butikk i området. Foto: Brage Lie Jor / Dagbladet
KNIVSTUKKET: En person er knivstukket på Lambertseter. Hendelsen skal trolig ha startet inne på en Bunnpris-butikk i området. Foto: Brage Lie Jor / Dagbladet Vis mer

- Vi har kontroll på flere vitner og antatt gjerningsperson. Det jobbes nå på stedet med taktisk og tekninsk etterforskning, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

Har du tips, bilder eller video? Tips oss på 2400@db.no

Begge de involverte er menn.

Innsatsleder på stedet, Tore Barstad, sier til Dagbladet at hendelsen muligens har startet inne på Bunnpris-butikken som ligger kun noen meter der politiet er.

- Vi er fortsatt i en ganske tidlig fase, og det er tilsynelatende ingen relasjon, sier Barstad uten han vil bekrefte dette.

Han forteller videre at det var vitner som tok kontroll på den antatte gjerningsmannen.

- Det var også iverksatt førstehjelpstiltak på fornærmede, sier Barstad.

Operasjonsleder Gulbrandsen sier til Dagbladet at den pågrepne mannen er i slutten av 20-årene.

GJENSTAND: Politets etterforskere på stedet har funnet en gjenstand i forbindelse med knivstikkingen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GJENSTAND: Politets etterforskere på stedet har funnet en gjenstand i forbindelse med knivstikkingen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Den skadde mannen er ansatt på på Bunnpris-butikken og den pågrepne mannen har ingen kjent tilknytning til butikken. Det framstår som at det ikke er noe relasjon mellom de to, melder politiet ved 10-tida.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer