Kritisk skadd i bilulykke i Drammen

21-åring fikk alvorlige skader.

ULYKKE: En mann i 20-årene ble kritisk skadd etter denne bilulykken i Drammen natt til lørdag. Foto: Joakim Fjeldli
ULYKKE: En mann i 20-årene ble kritisk skadd etter denne bilulykken i Drammen natt til lørdag. Foto: Joakim FjeldliVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i Rosenkrantzgate ved Åssiden kirke. Bilen til en 21-åring fra Nedre Eiker kjørte i retning Drammen da den kolliderte med en bil som kom inn på veien fra en sidegate.

21-åringens bil havnet på taket, og mannen ble sittende fastklemt. Føreren som var alene i kjøretøyet måtte frigjøres av brannvesenet.

- Den skadde er blitt flyttet til Ullevål sykehus i morges etter å ha blitt operert på Drammen sykehus, sier operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

- Han har både indre skader og hodeskader, i tillegg til beinskader. Sykehuset har opplyst til oss at disse skadene er alvorlige og at tilstanden er ustabil, sier Myrvold.

Politiet fikk melding om ulykken natt til lørdag klokken 04.05. Føreren av den andre bilen hadde ikke fysiske skader, og ingen andre personer var involvert i ulykken.

Årsaken til ulykken var lørdag morgen ukjent.

Politiets innsatsleder på stedet, Vibeke Lundbekk, opplyser til NRK at mannen som ble skadd holdt svært høy fart da han kolliderte med en bil som kom ut fra en sidegate. Etter kollisjonen havnet bilen over midtrabatten og traff et tre på den andre siden av veien. Der ble mannen i 20-årene sittende fastklemt i vraket.

Politiet vil foreta et formelt avhør av personen i den andre bilen som var innblandet i ulykken. Bilen til den skadde vil bli undersøkt mandag.