FASTKLEMT I TO DØGN: En 38 år gammel kvinne fra Hurum ble funnet i live men kritisk skadd etter å ha sittet fastklemt i to døgn. Ifølge politiet kan en kollega av kvinnen ha pratet med henne på telefon på tirsdag, etter at ulykken skjedde. Foto: Jonny Olsen
FASTKLEMT I TO DØGN: En 38 år gammel kvinne fra Hurum ble funnet i live men kritisk skadd etter å ha sittet fastklemt i to døgn. Ifølge politiet kan en kollega av kvinnen ha pratet med henne på telefon på tirsdag, etter at ulykken skjedde. Foto: Jonny OlsenVis mer

Kritisk skadd kvinne (38) satt fastklemt i minst to døgn etter utforkjøring

- En kollega snakket med henne på tirsdag, men da virket hun svært omtåket, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 38 år gamle ugifte kvinnen fra Hurum ble funnet i live klokka 04 i morges. Bilen skal ha vært svært vanskelig, eller umulig å se fra hovedveien og hadde truffet en høyspentmast.

- Kvinnen har kjørt ut i en sving, mest sannsynlig fordi det var svært glatt på stedet. Hun satt fastklemt da vi fant henne i morges. Ulykken kan ha skjedd allerede mandag ettermiddag, forteller operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

38-åringen hadde ikke klart å komme seg ut av bilen fordi dørene ikke var mulig å få opp. Kvinnen var nedkjølt og ble først sendt med ambulanse til sykehuset i Drammen. I morgentimene i dag ble 38-åringen overført til Ullevål sykehus, ifølge operasjonslederen.

Fastklemt i to døgn - Familien meldte kvinnen savnet i går, men de snakket sist med henne på mandag i fire-tida. Spor på stedet kan tyde på at ulykken kan ha skjedd allerede da. Hun kan derfor ha sittet fastklemt i minst to døgn, forteller operasjonslederen.

- Da hun ble funnet av letemannskaper i natt var hun våken, men kald og uklar. Hun har antageligvis hodeskader, sier Mørch.

- Snakket med kollega Operasjonslederen forteller at den 38 år gamle hurumkvinnen var på jobb mandag.

- En kollega snakket med henne på telefon på tirsdag. Men da var hun veldig uklar, det var visst bare rør. Derfor tror vi at kollegaen snakket med henne mens hun satt fastklemt i bilen, sier Mørch til Dagbladet.

Kvinnen ble funnet etter en omfattende leteaksjon der politi og frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltok. 38-åringen ble funnet etter at mobiltelefonen hennes ble sporet. Kvinnen er kritisk skadd og får nå behandling ved Ullevål sykehus.