ALVORLIG SKADD: Kriminalteknikere arbeider på funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadd og sendt til Ullevål sykehus.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ALVORLIG SKADD: Kriminalteknikere arbeider på funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadd og sendt til Ullevål sykehus. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Kritisk skadd mann funnet på Bjerke i Oslo

Mann funnet blodig på bakken på Bjerke i Oslo. Sendt til sykehus med livstruende skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er fraktet til Ullevål sykehus med livstruende skader etter at han ble funnet blodig på bakken på Bjerke i Oslo. Området er avsperret.

- Mannen ble funnet av forbipasserende rundt klokka 15.45 tirsdag ettermiddag. Han var bevisstløs, og det var mye blod rundt ham. Han hadde synlige hevelser i ansiktet, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB.

- Han har livstruende hodeskader, bekrefter vaktleder ved krimvakta ved politiet i Oslo, Øyvind Torgersen, overfor NTB. Han vil ikke si noe mer om mannens skadeomfang.

Mannen ble funnet i Refstadsvingen. Området er sperret av, kriminalteknikere jobber på stedet med blant annet innhenting av video og patruljer snakker med vitner.

- Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, men det kan se ut som det har vært en konfrontasjon eller slagsmål i forkant, sier Sylju.

Det er ennå ikke klart hvem den alvorlig skadde mannen er, eller hvem gjerningspersonene eventuelt er.

(NTB)

SPERRINGER: Politiet har satt opp sperringer rundt funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadet og sendt til Ullevål sykehus.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SPERRINGER: Politiet har satt opp sperringer rundt funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadet og sendt til Ullevål sykehus. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer