ALVORLIG SKADD: Kriminalteknikere arbeider på funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadd og sendt til Ullevål sykehus.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ALVORLIG SKADD: Kriminalteknikere arbeider på funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadd og sendt til Ullevål sykehus. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Kritisk skadd mann funnet på Bjerke i Oslo

Mann funnet blodig på bakken på Bjerke i Oslo. Sendt til sykehus med livstruende skader.

En mann er fraktet til Ullevål sykehus med livstruende skader etter at han ble funnet blodig på bakken på Bjerke i Oslo. Området er avsperret.

- Mannen ble funnet av forbipasserende rundt klokka 15.45 tirsdag ettermiddag. Han var bevisstløs, og det var mye blod rundt ham. Han hadde synlige hevelser i ansiktet, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB.

- Han har livstruende hodeskader, bekrefter vaktleder ved krimvakta ved politiet i Oslo, Øyvind Torgersen, overfor NTB. Han vil ikke si noe mer om mannens skadeomfang.

Mannen ble funnet i Refstadsvingen. Området er sperret av, kriminalteknikere jobber på stedet med blant annet innhenting av video og patruljer snakker med vitner.

- Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, men det kan se ut som det har vært en konfrontasjon eller slagsmål i forkant, sier Sylju.

Det er ennå ikke klart hvem den alvorlig skadde mannen er, eller hvem gjerningspersonene eventuelt er.

(NTB)

SPERRINGER: Politiet har satt opp sperringer rundt funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadet og sendt til Ullevål sykehus.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SPERRINGER: Politiet har satt opp sperringer rundt funnstedet etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadet og sendt til Ullevål sykehus. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer