Forsvinningsdramaet:

Kritisk til Hagen-dusør

Drapssiktede Tom Hagen utlover ti millioner kroner i dusør til den som har informasjon om hvor hans forsvunne kone Anne-Elisabeth befinner seg.

SIKTET OG SAVNET: Milliardæren Tom Hagen (70) er siktet for drapet eller medvirkning til drapet på sin forsvunne kone Anne-Elisabeth Hagen (70). Nå utlover han dusør for informasjon som kan lede til funn i søket etter kona. Foto: Privat
SIKTET OG SAVNET: Milliardæren Tom Hagen (70) er siktet for drapet eller medvirkning til drapet på sin forsvunne kone Anne-Elisabeth Hagen (70). Nå utlover han dusør for informasjon som kan lede til funn i søket etter kona. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I over 19 måneder har Anne-Elisabeth Hagen (70) vært savnet etter å ha forsvunnet fra sitt hjem på Lørenskog.

Siden 31. oktober 2018 har ektemannen Tom Hagen gått fra ha status som fornærmet til siktet i saken politiet først etterforsket som en bortføring, men som de nå mener var et drap.

Nå reagerer politiet på at Hagen, som er siktet for drap- eller medvirkning til drap på sin kone, har utlovet dusør for informasjon om hvor Anne-Elisabeth kan befinne seg.

Politiet kritiske

I en pressemelding gjør påtaleansvarlig Haris Hrenovica rede for Øst politidistrikts holdning til Hagens avgjørelse.

- Vi er positive til alle initiativ som kan framskaffe informasjon i saken. Vi er også positive til dusør som virkemiddel, og har tidligere vært i dialog med familien om dette, sier Hrenovica.

Påtaleansvarlige Hrenovica legger likevel til at politiet er kritisk til framgangsmåten.

Tipsene skal nemlig gå direkte til apparatet rundt Hagen, som deretter vil sende tips de mener er av substanse videre til politiet, forklarte Hagens forsvarer Svein Holden til TV 2 mandag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer