Kroko og Dille trenger hjelp!

Disse siamesiske tvillingkrokodillene trenger internasjonal hjelp for å overleve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Krokodillene kom til verden i Samut Prakan krokodillefarm, tre mil sørøst for Bangkok i Thailand denne helga. De vakte raskt oppsikt over hele verden.

Nå ligger livene deres i hendene til internasjonale eksperter.

Trenger råd

Uthen Youngprapakorn, som er sjef for farmen, sier han, gjennom Internett, har spurt veterinærer over hele verden om hvordan livene til de siamesiske krokodillene kan reddes.

- Vi har mellom 20 000 og 40 000 krokodillefødsler hvert år. Men dette er de første siamesiske krokodillene som er blitt født her, og våre veterinærer aner ikke hva de skal gjøre. Vi trenger råd for å greie å holde dem i live så lenge som mulig, sier han til CNN Asia.

Veterinærene ved krokodillefarmen mener det er for tidlig å operere krokodillene.

Sjokk

Begge ser ut til å være i god form. De har hvert sitt sett med indre organer. Hovedproblemet er at de deler samme analåpning.

Ifølge CNN fikk de ansatte ved farmen sjokk da krokodillene ble født. Men ikke så mye som Kroko og Dille, som tydeligvis trenger noe tid for å venne seg til hverandre.

- I løpet av de siste tre dagene, har vi blitt oppmerksomme på at de har litt problemer. Den ene vil sove, mens den andre vil stå opp.