Krokodille kastet på glattcelle

Ville ta australske fiskere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Politiet i Nord-Australia låste en 2,4 meter lang saltvannskrokodille inne på ei celle over natta, etter at dyret med de skarpe tennene hadde skremt vannet av lokale fiskere, melder BBC.

De hadde «intet annet valg» etter at de først fikk fanget den aggressive krokodillen sent på kvelden. Først på morgenkvisten ble dyret plassert på en lokal krokodillefarm.

Polititjenestemannen Wade Marshall fortalte at de måtte rykke ut etter at krokodillen gikk til angrep på noen lokale fiskere, mens de dro båten opp på en båtrampe.

Da de kom til stedet, var krokodillen 30 meter fra båtrampa. De ventet på nattemørket, som gjør det lettere å se slike reptiler, før de fanget saltvannskrokodillen.

- Etter tre timer og noen mislykkede forsøk klarte vi å fange dyret, sier Marshall til BBC.

Han forsikrer om at krokodillen fikk den beste oppvartning på cella.

- Vi passet på at krokodillen hadde det bra. Den fikk ligge på et vått teppe, og ble jevnlig overøst med vann. Vi dekket til øynene på krokodillen for å hindre at den skulle bli oppspilt, forklarer Wade Marshall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer