Krokodille kom seg ut av buret under flytur

Qantas-ansatte fikk seg en overraskelse da flyet landet i Melbourne.

OPPDAGET AV ANSATTE: Det var ansatte som oppdaget krokodillen som hadde kommet seg løs da flyet landet i Melbourne. Foto: Rob Griffith / AP Photo
OPPDAGET AV ANSATTE: Det var ansatte som oppdaget krokodillen som hadde kommet seg løs da flyet landet i Melbourne. Foto: Rob Griffith / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bagasjesjauere ved flyplassen på Melbourne i Australia fikk jeg en overraskelse utenom det vanlige da de skulle laste av bagasje fra et Qantas-fly forrige uke.

Blant bagene og koffertene oppdaget de nemlig en krokodille på rømmen.

Reptilet skulle fraktes fra Brisbane til Melbourne, men hadde klart å komme seg ut av buret den var plassert i. De ansatte slapp heldigvis unna det hele med en støkk, og krokodillen ble raskt tatt hånd om.

Krokodillen er omtrent 60 centimeter lang, og flyselskapet Qantas skal nå etterforske hvordan den kunne komme seg ut av buret under flyvningen.

En talsmann for selskapet bekrefter hendelsen og forteller til australske Sunday Morning Herald at dyret ikke var fullvokst.

- Dyret ble raskt og trygt sikret da flyet ankom Melbourne, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet skriver også at etterforskningen vil fokusere på om krokodillen hadde blitt lastet forsvarlig av Australian Air Express, firmaet som transporterte dyret.

Qantas har vært regnet blant verdens tryggeste flyselskaper, men har de siste årene falt nedover på listene etter en rekke hendelser, blant annet eksplosjoner i motorer og funksjonsfeil med landingshjulene. Selskapet har likevel et av de laveste antallene av omkomne.

I juni måtte et Qantas-fly lande i Sydney etter at flyvertinnene oppdaget et reir med rottebabyer i kabinen.

KROKODILLE PÅ RØMMEN: En liten krokodille klarte forrige uke å komme seg ut av buret den ble fraktet i under en flyvning fra Brisbane til Melbourne. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO/Ishara S. KODIKARA
KROKODILLE PÅ RØMMEN: En liten krokodille klarte forrige uke å komme seg ut av buret den ble fraktet i under en flyvning fra Brisbane til Melbourne. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO/Ishara S. KODIKARA Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer