<strong>ANGREP:</strong> En krokodille dukket pluselig opp og dro en mann ut av båten han satt i sammen med sin familie. Foto:AFP / NTB Scanpix
ANGREP: En krokodille dukket pluselig opp og dro en mann ut av båten han satt i sammen med sin familie. Foto:AFP / NTB Scanpix Vis mer

Krokodille rev mann (52) ut av båten

Trolig angrepet med kona, sønnen og svigerdatteren som øyenvitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det uvanlige overfallet fra saltvannskrokodillen skjedde i Kakadu nasjonalpark i det australske Nordterritoriet lørdag ettermiddag. Mannen ble angrepet av krokodillen mens han satt i en båt.

Revet ut av båten Nå leter politiet intenst for å finne mannen, skriver den australske avisa Perth Now. Den 52-åringen mannen ble revet ut av båten og dratt under vann ved Cooinda av krokodillen ved 17-tida lokal tid.

- Vi tror han var sammen med kona, sønnen og svigerdatteren i båten og at de ble vitne til angrepet, sier politioverbetjent Bob Harrison.

Politiet frykter nå for hva som har skjedd med mannen, og følger utviklingen nøye.

Også den australske ministeren for parker og friluftsliv engasjerer seg sterkt i hendelsen.

Tenker på familien - Våre tanker går til den nærmeste familien og mannens venner, og til redningsarbeiderne som jobber med letingen og etterforskningen, sier Bess Price til reportere på stedet.

Dette er andre gang på kort tid at en krokodille angriper mennesker i Kakadu nasjonalpark i Australia. I januar i år døde en 12 år gammel gutt etter at et krokodilleangrep i Jabiru. Etterforskerne fant levningene av ham i nærheten av stedet der han hadde svømt sammen med noen kamerater.

I det samme angrepet ble en 15-åring bitt av en krokodille, men han klarte å komme seg unna i live. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer