SEIGT BEIST: Krokodiller er kjent for sin seighet, men 120 kilo regnskapsmedarbeider ble litt for mye for en russisk sirkuskrokodille. Dette bildet er fra en krokodillefarm i Iran. Foto: Ebrahim Noroozi/ AP/ NTB Scanpix
SEIGT BEIST: Krokodiller er kjent for sin seighet, men 120 kilo regnskapsmedarbeider ble litt for mye for en russisk sirkuskrokodille. Dette bildet er fra en krokodillefarm i Iran. Foto: Ebrahim Noroozi/ AP/ NTB ScanpixVis mer

Krokodille skadd av fallende regnskapsmedarbeider

Utenfor Murmansk, selvfølgelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er det anerkjente nettstedet BarentsObserver som skriver om den noe uvanlige ulykken, som fant sted på veien mellom regionshovedstaden Murmansk og marinebyen Severomorsk.

Episoden er omtalt i en rekke russiske medier.

Den to meter lange sirkuskrokodillen Fedya sov fredfullt på gulvet i minibussen til Soviet Circus, da kjøretøyet traff en forhøyning i veibanen. Sirkusets 120 kilo tunge kvinnelige regnskapsmedarbeider ble kastet ut av sitt sete, og falt ned på krokodillen.

Begge skal ha blitt både sjokkert og skadet, men russiske medier melder at det gikk verst ut over krokodillen, som kastet opp i over tre timer etter sammenstøtet.

En veterinærundersøkelse skal ha blitt gjennomført, og dyret skal ikke ha fått alvorlige skader.

Regnskapsmedarbeideren har ifølge BarentsObserver fått en reprimande for ikke å ha brukt sikkerhetsbelte.