Krokodillen angrep Matthew

Den digre saltvannskrokodillen gapte over armen og surfebrettet til den australske tenåringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gutten var ute og surfet ved en indonesisk strand da han så døden i hvitøyet.

Klemte han fast

Krokodillen åpnet kjeften og satte gutten fast i kjeven i ei vik i den indonesiske provinsen Irian Jaya. Det er guttens far som forteller om angrepet til nyhetsbyrådet AP.

Matthew Goodall, sønn av australske misjonærer, hadde padlet halveis over bukta på vei til vennene som var på stranda på andre sida på lørdag, forteller David Coodall.

- Han så en svart greie som kom opp av vannet og tok tak i arma og surfebrettet samtidig. Den satte kjeven sin i lås, forteller far.

Matthews venner forteller at dyret må ha vært omkring tre og en halv meter.

Sprang unna

- Straks den hadde fått tak i han begynte krokodillen å vri på ham. Han endte opp på ryggen til krokodillen, med beistet under beina. Så gikk det opp for han at armene var frie. Han sprang vekk så fort han bare kunne, sier Goodall.

Når krokodiller angriper utmatter de byttet sitt til det drukner eller dør av blodtap. Matthew har noen tannmerker i armen og surfebrettet hans er helt tygd i stykker.

- Vi er svært takknemlige for at han fortsatt er i live. Vi så størrelsen på tennene og forsto at det ikke var en ferskvannskrokodille. Det var en stor saltvannskrokodille, fortsetter far.

Landsbyfolket har fortalt guttens far at de tror den samme krokodilla har drept fem mennesker.

<B>TRE OG EN HALV METER LANG:</B> Krokodillen som angrep Matthew var en halvmeter kortere enn denne på bildet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer