Kronerulling ga 137 000 til Aps valgkamp

Ap skal bruke 15 millioner for å vinne valget.

KRONERULLING: Hjelpepleier Kristin Sæter oppfordret folk til å gi 100 kroner til de rødgrønne partiene som en motvekt mot rikingenes 10 000 kroners gaver til Frp, og på få dager har Ap fått inn 137 000 kroner, konstaterer Ap-sekretær Raymond Johansen fornøyd. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
KRONERULLING: Hjelpepleier Kristin Sæter oppfordret folk til å gi 100 kroner til de rødgrønne partiene som en motvekt mot rikingenes 10 000 kroners gaver til Frp, og på få dager har Ap fått inn 137 000 kroner, konstaterer Ap-sekretær Raymond Johansen fornøyd. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Hjelpepleier Kristin Sæter oppfordret folk til å gi 100 kroner til de rødgrønne partiene, og fra mandag til fredag er det kommet inn 137 000 kroner på Aps konto.

- Dette er veldig gledelig. Kronerullingen var en spontanaksjon og en reaksjon på at rikingene gir 10.000 kroner til Frp. At så mange har gitt 100 kroner eller mer, er veldig moro, sier Ap-sekretær Raymond Johansen.

Han oppfordrer folk til å fortsette å gi.

- Støtte med småbeløp var viktig i Obama-kampanjen. Det er viktig at vanlige folk kan bidra på denne måten. Det er også en viktig politisk støtte, sier Johansen.

Trenger penger

- Trenger dere egentlig disse pengene, dere får jo millionstøtte fra LO og andre fagforbund?

- Når det gjelder valgkampen, kommer alle penger godt med. Den vil koste penger. Vi har mange planer, sier Johansen.Valgkampbudsjettet til Ap i år er i på overkant 15 millioner kroner.

-Vi har mange planer, og maskineriet er i gang, sier Johansen.

Vern om velferd

Kristin Sæter tok initiativ til hundrekronersrullingen i en e-post til Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen etter å ha lest om de rikes e-postaksjon i Dagens Næringsliv på lørdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer