Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kronpins Haakon snakker ut

Presset på Kronprins Haakon og kjæresten Mette-Marit har vært stort de siste dagene. Nå har Haakon bestemt seg for å snakke ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Slottet og nyhetsredaktør Viggo Johansen i NRK bekrefter overfor Dagbladet i ettermiddag at Dagsrevyen i kveld sender et intervju med Kronprins Haakon.

I intervjuet vil kronprinsen etter all sannsynlighet kommentere debatten som har vært rundt hans forhold til alenemora Mette-Marit Tjessem Høiby. Intervjuet ble gjort i ettermiddag og varer i nærmere ti minutter.

- Kronprinsen har selv valgt å la seg intervjue, og vil gi sine begrunnelser for dette i innslaget, sier kabinettsekretær Berit Tversland til Dagbladet.

- Intervjuet ble avtalt i dag, og det var kronprinsen som selv tok initiativet til intervjuet som ble gjort i parken på Skaugum, sier Tversland.

- Vil kronprinsen være tilgjengelig for andre medier etter intervjuet med NRK?

- Nei, og det vil han begrunne i intervjuet i kveld. Alle er interessert i intervju med kronprinsen, men han synes det er vanskelig med en pressekonferanse. Derfor valgte han denne løsningen, sier Tversland.

<B>SNAKKER UT: </B>Kronprins Haakon vil i et intervju i Dagsrevyen sannsynligvis kommentere debatten rundt hans forhold til Mette-Marit Tjessem Høiby. Her fra dagens arrangement under middelalderdagene i Oslo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling