- Kronprinsparet fikk hyttetomter til tilbudspris

Uvdal (NTB): Kronprinsparet skal ha betalt mindre enn gjeldende kvadratmeterpris da de kjøpte hyttetomtene i Fjellsnaret hyttegrend i Uvdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uvdal (NTB): Kronprinsparet skal ha betalt mindre enn gjeldende kvadratmeterpris da de kjøpte hyttetomtene i Fjellsnaret hyttegrend i Uvdal.

Etter hva Laagendalsposten får opplyst fra kilder med god kjennskap til forhandlingene, fikk kronprinsparet det man kaller en hyggelig pris på hyttetomtene i Fjellsnaret hyttegrend i Uvdal. Ingen ønsker å opplyse hva den faktiske kjøpssummen er.

Laagendalsposten har tidligere skrevet at markedspris for de to tomtene som kronprinsparet kjøpte er på rundt 5,5 millioner kroner.

Ifølge lokalavisa skal det allerede være engasjert arkitekt for å planlegge bebyggelsen av de to tuntomtene, der det kan bygges inntil tre bygg på hver tomt.

Det skal også ha blitt besluttet hvilket firma som skal stå for oppførelsen av hyttene på tomtene. Ingen vil imidlertid kommentere disse spørsmålene åpent, verken Uvdal utmarkslag, som eier Fjellsnaret, eller Slottet.

Slottet uttalte i forbindelse med offentliggjøringen av tomtekjøpene at kronprinsparet ville benytte seg av lokale krefter i byggingen.

Kronprinsparets første befaring i Fjellsnaret hyttegrend skjedde 20. oktober i fjor, og det var kronprinsparet som selv tok kontakt, trolig etter at de hadde lest om den miljøvennlige hyttegrenda på nettet.

(©NTB)

Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har kjøpt to hyttetomter i Fjellsnaret hyttegren i Uvdal kommune i Buskerud.