Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kronprinsparet i Salt Lake City

En opplagt kronprinsesse Mette-Marit gikk torsdag kveld norsk tid av flyet i Salt Lake City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsessen så ikke ut til å ha hatt problemer med flyturen, og flykaptein Erik Dahlen i SAS sa at reisen hadde forløpt bra og uten turbulens.

Ved utgangen sto den norske ambassadøren Knut Vollebæk klar til å motta kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. Den norske konsulen i Salt Lake City var også til stede.

En blid Mette-Marit fikk akkrediteringene sine fra akkrediteringsansvarlig Ginger Howell. Av direkteflyet fra Oslo til Salt Lake City gikk også generalsekretær i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité Ivar Egeberg og idrettspresident Kjell O. Kran.

(NTB)

<B>TRYGT PÅ LANDEJORDA: </B>Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit sammen med norges ambassadør i USA, Knut Vollebæk (t.h.), på vei ut av terminalbygningen på flyplassen i OL-byen torsdag.<br> Foto: Erik Johansen / SCANPIX
<B>HÅND I HÅND: </B>Kronprinsesse Mette-Marit hånd i hånd med kronprins Haakon som stopper for å snakke med noen journalister, etter ankomsten på flyplassen i OL-byen torsdag.<BR> Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Hele Norges coronakart