Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kronprinsparet på Dugnad

Kronprinsparet er på plass på Rockefeller torsdag når P3, DUGNAD.net, Lydverket og NRK.no lager radiokonsert til inntekt for flodbølgeofrene i Asia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ankommer Rockefeller i Oslo rett før konsertstart klokka 21. Hele den fire timer lange konserten sendes live på P3.

Inntektene fra konserten samles inn av DUGNAD.net, og går deretter uavkortet til alle de store humanitære hjelpeorganisasjonene.

Blant dem som skal opptre er Thomas Dybdahl, Maria Mena, Kurt Nilsen, Tungtvann og Bertine Zetlitz.

Tidligere samme dag skal kronprinsen også overvære deler av solidaritetskonserten «En scene for Asia» på Løvebakken i Oslo i regi av Redd Barna. Kronprinsen kommer til åpningen klokken 15 og vil være til stede en times tid. Det skal tennes fakler for fremtid og håp, og tilhørerne oppfordres til å tenne en fakkel som koster 100 kroner.

En rekke norske artister stiller opp gratis på solidaritetskonserten, blant andre D\'Sound, Tungtvann, Span, Nils Petter Molvær, Anne Hvidsten, Karen Jo Fields, Anne Grete Preus, Ulf Risnes, Tor Endresen, René Andersen og African Youth. (©NTB)

INGRID BLIR HJEMME:</B> Mor og far tar sin tørn for flomofrene i morgen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media